Суші для домашньої вечірки 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 06.12.2025 - 04:56:31
Сторінки:  1  

Суші для домашньої вечірки

АвторПовідомлення

Feodor55

киянин

Статистика:

Привіт усім! Хочу влаштувати невелику вечірку вдома і думаю замовити суші замість звичайної піци чи шашликів. Скільки приблизно потрібно замовляти на 5 дорослих людей? І що краще брати - окремі роли чи готові набори? Ціни теж цікавлять, щоб в розумні рамки вкластись.

Повідомлення # 1 04.12.25 - 21:16:08
RE: Суші для домашньої вечірки

land-er

киянин

Статистика:

Вітаю! Круте рішення з суші для вечірки, гості точно оцінять. По кількості - зазвичай на одну людину рахують 8-12 штук ролів якщо це основна їжа. Тобто на п'ятьох вам потрібно десь 40-60 штук. Краще взяти з запасом, ніж щоб не вистачило. Щодо вибору - готові сети майже завжди вигідніші за ціною ніж якщо збирати все окремо. Плюс в сетах зазвичай вже продумане різноманіття смаків.

-------------------
Новая Кожаная курточка из Испании, кож.туфли, сандали ОливковоеМаслоИСПАНИИ
Повідомлення # 2 04.12.25 - 22:04:46

Svetulka

киянин

Статистика:

Повністю підтримую попередню пораду про сети! Я теж для вечірок завжди беру готові набори, так простіше і дешевше виходить. Нещодавно замовляв якраз на компанію, брав тут Суші Ірпінь декілька різних сетів і всім сподобалось. Ціни у них адекватні, а якість хороша. Можете подивитись у них на сайті сети для вечірок - там є спеціальні великі набори саме для таких випадків. Ще порада - замовляйте заздалегідь, особливо якщо вечірка на вихідні, бо може бути черга на замовлення. І не забудьте про напої - до суші добре підходить зелений чай або саке якщо любите.

-------------------
ЛЮБАЯ конструкция из конфет на ЛЮБОЙ вкус и цвет. 067-914-01-86 Мои работы на моем сайте ==== buket-konfet.ho.ua
Повідомлення # 3 04.12.25 - 22:59:59
Материнскую плату, процессор, память : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники