Вибір вентилятора для квартири 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 06.12.2025 - 05:59:17
Сторінки:  1  

Вибір вентилятора для квартири

АвторПовідомлення

Владусик

киянин

Статистика:

Доброго дня, шановне товариство! Хочу порадитись щодо вибору вентилятора. Влітку в квартирі дуже спекотно, особливо на верхніх поверхах, і кондиціонер встановити немає можливості. Тому думаю придбати хороший вентилятор, який би ефективно охолоджував повітря. Які моделі зараз найкраще справляються з цим завданням? Чи варто переплачувати за додаткові функції типу зволоження повітря або іонізації? Будь-які поради будуть корисними!

Повідомлення # 1 27.11.25 - 09:21:53
RE: Вибір вентилятора для квартири

RySaLo4kA

киянин

Статистика:

Вітаю! Розумію вашу ситуацію - без кондиціонера влітку справді важко. Щодо вентиляторів, то зараз є дуже багато цікавих моделей. Раджу звернути увагу на колонні або башточні вентилятори - вони потужніші і створюють більш рівномірний потік повітря. Функція зволоження дійсно корисна, особливо в спеку - вона допомагає легше переносити високу температуру. Іонізація теж непогана штука, але це вже опційно. Головне - дивіться на кількість швидкостей роботи, можливість повороту та рівень шуму. Якщо плануєте використовувати вночі, то тихий режим роботи критично важливий. Також зручно, коли є пульт дистанційного керування і таймер.

-------------------
У русалки мерцающий взгляд, Умирающий взгляд полуночи.У русалки чарующий взгляд, У русалки печальные очи.
Повідомлення # 2 27.11.25 - 09:38:59

Белая Настя

киянин

Статистика:

Повністю згоден з попередньою порадою! Я собі минулого літа купив башточний вентилятор з функцією зволоження і не пожалкував. Справді відчувається різниця - повітря не таке сухе, і легше дихати. У мене модель з пультом управління, що дуже зручно - не треба вставати, щоб змінити налаштування. Особливо важливо це вночі. Працює тихо навіть на середній швидкості, зовсім не заважає спати. Якщо шукаєте щось подібне, раджу подивитись варіанти тут https://www.balamaga.in.ua/ua/bytovaya-tehnika/bytovaya-tehnika-dlya-doma/ventilyatory/ - там є різні моделі з різним функціоналом. Головне визначитись з бюджетом і необхідними опціями.

-------------------
Остекление балконов, лоджий.Сварка.Утепление,обшивка.789-22-84,066-444-7-365 муж. А я страховой агент. 0675263170
Повідомлення # 3 27.11.25 - 10:05:08
Скалярия : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники