Безпека креатину моногідрату 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 24.01.2026 - 21:12:06
Сторінки:  1  

Безпека креатину моногідрату

АвторПовідомлення

Mahaona

киянин

Статистика:

Привіт форумчанам! Назріло питання по креатину. Чи впливає він якось на нирки і печінку? Батьки лякають що це хімія і шкідливо, але я читав що це натуральна речовина. Хто що знає по цьому питанню? Може хтось здавав аналізи до і після курсу?

Повідомлення # 1 08.01.26 - 05:14:39
RE: Безпека креатину моногідрату

marina_s

киянин

Статистика:

Цитата:
Привіт форумчанам! Назріло питання по креатину. Чи впливає він якось на нирки і печінку? Батьки лякають що це хімія і шкідливо, але я читав що це натуральна речовина. Хто що знає по цьому питанню? Може хтось здавав аналізи до і після курсу?
Розумію твої побоювання, у мене теж батьки спочатку були проти будь-якого спортпіту. Але креатин моногідрат це не якась хімія в поганому сенсі слова, він і в м'ясі міститься природньо, просто в добавках концентрована форма. Щодо нирок і печінки - якщо у тебе немає проблем з цими органами, то креатин ніяк не зашкодить при нормальному дозуванні. Я здавав біохімію до початку прийому і через три місяці - всі показники в нормі залишились. Звичайно треба пити достатньо води, це важливо.

Повідомлення # 2 08.01.26 - 05:46:52

vic.chumak

киянин

Статистика:

Все правильно сказано вище. Креатин один з найбільш вивчених добавок у спортивному харчуванні, досліджень купа і всі показують його безпеку. Єдине що може бути - це невелика затримка води в м'язах, але це нормально і навіть корисно для тренувань. Я сам п'ю його вже років сім з перервами, жодних проблем зі здоров'ям. Якщо вирішиш брати, то можеш глянути тут купити креатин моногідрат на вагу україна нормальний варіант за адекватні гроші. Головне не бери якісь дивні форми креатину на кшталт етил естеру чи інших, моногідрат найкраще працює і найбільше перевірений.

Повідомлення # 3 08.01.26 - 06:18:52
Суші для домашньої вечірки : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники